2024
Welcome to Julianadorp (Curaçao) Community Portal
Halloween in Julianadorp
Trick & treat in our street

Op zondag 31 oktober is het Halloween, en we willen de jeugd van Julianadorp de gelegenheid bieden voor een Trick or Treat in our Street!

We nodigen u als bewoners uit om zich aan te melden als Treat adres en de kinderen om zich aan te melden om deel te nemen. Aanmelden kan bij Berdi Reusink via Whapsapp op T. 519 2005 of per email naar berdi@curacaohomes.com. Graag in je aanmelding duidelijk vermelden of je een Treat adres wilt zijn en wat je adres dan is, of dat je met de kinderen gaat lopen en in het laatste geval met hoeveel kinderen. Allebei kan natuurlijk ook!
Als Treat adres is het natuurlijk leuk het huis een beetje te versieren in echte Halloween stijl, maar dat is niet verplicht! Graag ivm Covid alleen verpakte lekkernijen uitdelen.
De kinderen kunnen op de fiets, skateboard, lopen, etc. Voor de veiligheid zullen we op de St. Michielsweg twee oversteekplaatsen aanwijzen.
Op zaterdag de 30ste zullen we dan de deelnemende adressen op een kaart bekend maken en deze zaterdag middag per whatsapp en/of mail aan de deelnemers doen toekomen.
Graag u aanmelden uiterlijk 27 oktober a.s.

Veel plezier en veel dank aan Berdi voor het organiseren ervan!

World CleanUp Day 2020
Julianadorp September 19th, 2020